Fitness klub Gibi Gib otvoren je 2017.g u Varaždinu (Mihovila Pavleka Miškine 53), površine 1.000 m2. Gibi Gib ima kardio sprave, te je idealan klub za sve one koji žele dobiti kondiciju ili izgubiti koji kilogram.
Osim velikog izbora sprava za aerobni trening(7  traka,6 orbitreka,2 spinera,3 veslačka ergometra,6 bicikala) imamo i veliki izbor sprava za izotoničke vježbe, trenutno imamo više od 50 sprava za vježbanje, kojima možete pokriti sve skupine mišića (više možete vidjeti u našoj fotogaleriji).Jedna on zanimljivijih sprava je Synergy 360 koja omogućuje da više vježbača vježba istovremeno.

Osim teretane,Gibi Gib Vam nudi:saunu,squash,stolni tenis,badminton,vreće za boks,tatami za borilačke sportove,solarij,protein bar,koš za košarku,te multifunkcionalni poligon.

Veliki izbor grupnih treninga:FloDance,Step Aerobic,Total Body Workout(trbuh/guza/noge),funkcionalni treninzi i Judo.

Naravno,postoji i mogućnost individualnih treninga.

Cjelodnevno i svakodnevno rade naši treneri od njih uvijek možete dobiti sugestiju ili će trener odraditi trening s Vama.

Teretana ima osigurana parkirna mjesta.

Novosti...

 

Obavještavamo Vas da se od 19.03.2020. godine Fitness klub Gibi Gib privremeno zatvara.

Svim aktivnim članarinama upisana je pauza, što znaci da će se članarina aktivirati sa danom otvaranja kluba te će o istome biti obaviješteni putem svih kanala komunikacije.

A vama dragi nasi članovi, preporučamo da, ako bas ne morate, ne izlazite iz stanova i kuća vec da ostanete doma i fokusirate se na ono sto volite. U ovoj teškoj i neočekivanoj situaciji trebamo biti optimistični i vjerovati u dobro! Ovo je za dobrobit svih nas i nasih bližnjih.
Proci ce i sve ovo i bit ce opet sve dobro ubrzo! 😊💪🏻

*do 12 sati nema pauze

Novo radno vrijeme nedjeljom! 08:00 – 21:00

Radno vrijeme

Pon-pet: 06:30 – 22:00

Sub: 08:00 – 21:00

Ned: 08:00 – 21:00

Kontakt

042/717-625

Mihovila Pavleka Miškine 53 (Kitro centar), Varaždin

gibigib.vz@gmail.com

Instagram

  • Nekoliko vježbi za trbuh, ruke i gluteus 🍑 #gibigib #varazdin #stayhome #gym #fitnessmotivation #instafit #fitnessgirl #fitnessmodel #workout

Pratite nas!